Over onsHet is nu al 40 jaar geleden dat Henk Stegeman het latere familiebedrijf aan de Morsweg in Oldenzaal is begonnen. Henk Stegeman was daarvoor al een zevental jaren actief als automonteur. 


Nog maar goed en wel bezig moest het jonge autobedrijf al verhuizen naar de Kruisstraat in Oldenzaal. Dit bleek maar een tussenstop voor de volgende locatie aan de Sparstraat. Deze plek, aan de Sparstraat, was voor Henk Stegeman de juiste.


In ruim 33 jaar heeft heeft de familie Stegeman vanaf deze locatie met veel succes en plezier haar bedrijf, Auto Stegeman, in Oldenzaal en omstreken op de kaart weten te zetten. Henk, verzorgt de administratieve kant van het bedrijf, terwijl hun zoon Berth inmiddels al een aantal jaren succesvol actief is als verkoper binnen het bedrijf. Berth heeft hiervoor bij de IVA Driebergen zijn diploma behaald.


Het laatste wapenfeit, tot nu toe, van de familie is de betrekking van het nieuwe moderne pand, met garage en ruime showroom, aan de Edisonstraat. En daar is men maar wat trots op!

Neem contact op