WerkplaatsOnderhoud

Regelmatig onderhoud is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor rijplezier. Want een goed onderhouden auto is veilig en betrouwbaar, ook bij extreme weersomstandigheden. Wie zijn auto op gezette tijden bij Auto Stegeman ter onderhoud brengt, zal langer van zijn auto kunnen genieten. En de reparatiegarantie van drie maanden, garandeert u dat de vakmensen een eventueel defect optimaal zullen verhelpen.


APK

Iedere auto die drie jaar of ouder is, moet jaarlijks volgens de APK worden gekeurd. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter verhoging van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Personen- en bedrijfsauto’s tot 3.500 kg moeten jaarlijks bij een door de RDW-erkend autobedrijf voor de keuring worden aangeboden. Auto Stegeman is bevoegd om APK’s uit te voeren. U kunt dit herkennen aan het APK-vignet op onze gevel.


De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Laat uw auto daarom minimaal een keer per jaar controleren door Auto Stegeman!
Nationale Auto Pas

De Nationale Auto Pas geeft een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden worden u namelijk, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, bekend gemaakt. Zo heeft u alles overzichtelijk, maar bovenal duidelijk en betrouwbaar.

Neem contact op